Hyllyn tuunausta:
Innostuin tekemään ensimmäisen roomboksin, jonne tuunasin Lidlin "kirjahyllyn" astiahyllyksi.

Tällaiselta se näytti ostettaessa, vaikkakin puunvärisenä:

1604412.jpg

Ja tulevassa konditoriassa:

1604419.jpg

Lamppukokeilua:

Laitoin pelkän karkkivuoan lundbyn lampunjohtoon roikkumaan, väliaikaisesti menettelee.

1476093.jpg

Ja valolla:

1476101.jpg

Toisenlainen näperrys tikkarikuvusta lampuksi. Sijoituspaikka on kyllä vielä auki, mutta sopivalla pitsilla tuli ihan mahdollisesti makuuhuoneen lamppu. Valaistus ei ole kyllä kohallaan...

1476112.jpg

Viherkasveja:


Tässä kokeilin ohjetta viherkasvien tekoon maalarinteipistä ja rautalangasta. Tällainen siitä sitten tuli. En tiedä mihin kasvikuntaan se kuuluu, mutta kasvi kuin kasvi;) Sinooperista ostin saviruukkuja ja päällystin ne servettitekniikalla ja kahvinpuruja mullaksi tietty.

Kiitoksia kaikille kivoista vinkeistä ja ohjeista!

1440746.jpg

Verhotangonpidike:

Valmiin verhotangon ostin Nukkelasta ja vähän aikaa mietittyäni päädyin leikkaamaan Tiimarin puukuvioita neljään osaan ja hyllyksi liimasin kaksi jätskitikkua. Maalaus Tildan akryyliväreillä ei ihan peittänyt vihertävää tikkua, mutta muutoin sopii verhojen kannattimiksi. Seinään hyllyn kiinnitin pelkällä erikeeperillä.

1440781.jpg

Vauvojen sänkyyn petivaatteita:

Yhten iltana sain vimman kutoa jotain vanhasta langasta ja uusi kaksosten sänky oli vailla petivaatteita. Kaksosvauvat saivat tämännäköisen peitteen ja tyynyn:

1440828.jpg

1440831.jpg

Ulko-oven kranssi:

Kokeiltiin lasten kanssa taikataikinaa ja leivottiin yyhtä ja toista. Leivonnaisista, leivistä, ullapitkostaa, perunoista, tuli ihan kivan nköisiä. Olisi ehkä kannattanut voidella ne munalla niin kuin oikeetkin pullat. (Laitan kuvaa myöhemmin.)

Kranssin tein myös taikataikinasta, laitoin siihen ennen paistamista rautalangasta pienen ripustuslenkin. Jäähdyttyä laitoin liimaa ympärille ja pyöritelin pitsamausteessa. Laitoin ympärille punaisen nauhan, johon liimasin oikeita kakunkoristeiksi tarkoitettuja sokerikuulia! Tältä se sitten näytti:

1440719.jpg